Kringloop tips

Tres.....waar haal jij toch altijd je toffe vintage items vandaan? Naar welke rommelmarkten ga jij? Waar is die leuke kringloop van je filmpje? Die laatse vraag krijg ik standaard na elke reel die ik plaats op instagram, waarin ik aan het kringlopen ben.

Soms deel ik de adresjes wel en soms deel ik de adresjes niet,

maar ik heb zeker wel tips voor jou waar je adresjes kunt vinden:

- heb jij de kringloop app al op je telefoon? Hier hebben heel veel kringlopen zich voor aangemeld. Ik kijk altijd even op deze app als ik naar een plaats ga die nieuw voor mij is. De reviews lees ik vluchtig door, want vaak zijn die oud of er staan er maar een paar op. En wat een ander niet leuk vindt, kan jij wel weer tof vinden. Als iemand schrijft dat het een rommeltje is in de kringloop, dan vind ik dat weer geweldig. Dus ga vooral zelf ontdekken en kijk wat jij prettig vindt.

- type gewoon het woord "kringloop" in op googlemaps. Dit doe ik ook altijd naast de kringloop app. Vaak komen er dan net wat andere adresjes ineens weer tevoorschijn. Of zoek op "tweedehands" en kijk eens wat er dan tevoorschijn komt.

- Voor rommelmarkten en kofferbakverkopen, kijk ik vaak op de website www.meukisleuk.nl. Je kan selecteren op datum en op provincie. Tip: kijk ook een dag van te voren nog even of jouw markt wel doorgaat. En soms staan er ineens ook weer nieuwe markten bij, die zich pas later hebben aangemeld.

- volg mij op instagram :-) daar deel ik regelmatig leuke kringlopen waar ik kom !

 

Extra tips voor in de kringloop:

- let ook op openingstijden van de kringloop. Ik heb regelmatig voor een dichte deur gestaan :(

 

 

Wist je dat je items kan opsparen?!

Klik hier hoe dat in zijn werk gaat!

Verzenden met DpD of PostNl vanaf € 4.40

DPD Belgie/Duitsland  vanaf € 8,95

Brievenbuspakket          vanaf € 4,00   

Ophalen in Renkum ook mogelijk

Reviews

Reviews:

  • Angelique, 15-11-2022

Ik ben super blij met het vintage boodschappentasje. Het pakketje was ingepakt als een kadootje, met een persoonlijke boodschap erbij. Heel leuk om het zo te ontvangen. Ik gebruik het tasje met veel plezier.

  • Adrie, 14-11-2022

Leuke escargo schaaltjes gekocht. Zijn goed verpakt aangekomen met persoonlijk bericht erbij. Eerste maaltijd mee gemaakt en was lekker. Bedankt voor de mooie schaaltjes 

  • Chantalle, 09-10-2022

Echt een webshop met allerlei leuke vintage spulletjes. Een heerlijke warme vintage deken gekocht, precies zoals hij op de site omschreven stond. Ziet er mooi en goed uit, ik ben er echt blij mee. Ook een goede en snelle levering, dit pakketje was met liefde ingepakt en verzonden, een lief kaartje erbij. Dit maakte het uitpakken extra leuk.

  • Carla, 08-10-2022

We wilden in onze gezellige bibliotheek in Barendrecht Carnisselande de kranten een leuker plekje geven en daarvoor zochten we zo'n ouderwetse rotan krantenmand. Laten we die nou bij Tres' Vintage gevonden hebben en ook nog voor een leuke prijs! Bedankt Theressa, hij krijgt een mooi plekje in de bibliotheek.​​​​​​​

  • ​​​Alle reviews zijn in het hoofdmenu te lezen!
© 2017 - 2022 Tres' Vintage | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel