Op marktplaats zag ik een advertentie: oma's kattenverzameling werd aangeboden. En er stonden wel 16 foto's bij. Ik reageerde heel enthousiast op de verzameling, en vraag voorzichtig aan de aanbieder of ze de verzameling ook aan mij zouden willen verkopen voor mijn webwinkel. Ik kreeg meteen een heel lief berichtje terug: Oma zou trost zijn geweest als ze wist dat haar katten een mooi plekje in mijn webwinkel zouden krijgen. Een mooier compliment kon ik niet krijgen. ( en natuurlijk vonden de verkopers het fijn als alles in 1x verkocht zou worden, ipv poesje voor poesje :-)

Op mijn vraag of ik zelf inpakmateriaal moest meenemen, kreeg ik als antwoord dat alles al ingepakt was. "zou het in mijn auto kunnen?" vroeg ik. De dame stuurde bijgevoegde  foto: nou dat paste dus nooit niet in mijn groene Ford Ka :)                                               

Over op plan B. De bus van mijn vader lenen. Toen ik dat aan mijn vader vroeg zei hij meteen: zal ik meegaan om te helpen met al die dozen? Super fijn natuurlijk! Ik vertelde dat ze misschien ook nog wel andere dingen hadden voor mijn webwinkel, omdat ze het huis aan het leegruimen waren.

Dus pa en ik gingen een paar dagen later op pad. We kwamen bij een prachtig boerderijtje aan de dijk gelegen. Zo'n boerderijtje waar je meteen wilt wonen, althans ik! We werden hartelijk ontvangen en hebben eerst alle kattendozen in de bus geladen. Mijn ogen schoten al alle kanten op, want we mochten in het hele huis en in de schuur rondsnuffelen. Het huis van oma moest leeg :(   Er was al een opkoper voor de meubels geweest, maar ik spotte al snel wat toffe oranje vintage items! Mijn pa was ik al snel kwijt, hij zat op de zolder van de schuur schatten te zoeken. 🤣 Op de foto staan de dozen van de kattenverzameling al in de bus en buiten staat een gedeelte van de vintage spullen die ik in heb kunnen kopen voor de webwinkel. Super veel leuke dingen weer! Tja…zo ga je voor katten en neem je de kapstok ook mee 😊 En uiteindelijk....heeft mijn vader de boot gekocht...

© 2017 - 2023 Tres' Vintage | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel