Reviews

Ik vind het leuk als je een review achterlaat! Deze mag je mailen naar info@tresvintage.nl​ of stuur een berichtje via het contact formulier onderaan de pagina!

  • Inja 19-08-2021

Super blij met mijn retro pannenset!! Ze zien er goed en netjes uit. Een pan iets verkleurd aan de binnenkant, maar dat was ook duidelijk omschreven en te zien aan de foto op de site. En ze koken heerlijk!.​

  • Fam Maas 16-08-2021

Heel tevreden met onze bestelde Poolse koffiepot en het gebed van onze Lieve Vader. Keurig verzorgd en ingepakt. Wij gaan zeer zeker hier nog meer bestellen. ​

  • Jolijn 11-08-2021

Wauw wat ben ik blij met mijn letterbak voor mijn edelstenen. Met veel liefde ingepakt.​

  • Fay 10-08-2021

Heel blij met de aankoop, snel verzonden, goed ingepakt en een echt cadeautje om uit te pakken.​

  • Carla 03-08-2021

Zojuist weer een mooie bestelling ontvangen. Een prachtig blik van Côte d'Or, een mooi boek uit mijn jeugd en een leuk dienblad van Sarah Kay als toevoeging aan mijn collectie. Bedankt weer voor het leuke inpakken, snelle verzending en de leuke extra kaart van Sarah Kay!!Mijn volgende bestelling is alweer gedaan. 🤗🌹

  • Pieter 29-07-2021

Ik wil jou hartelijk bedanken voor het uitzonderlijke mooie pakketje wat ik in goede orde heb mogen ontvangen vandaag!! Ik was echt positief verrast!!! De asbak is ook precies naar wat ik op zoek was. SUPER NICE! Dank ook voor de snelle levering. Echt top!! Vriendelijke groet en wellicht tot de volgende bestelling.

  • Philippe 29-07-2021

Het eekhoorntje is goed toegekomen, mooi verpakt ! Het is volledig hetgeen ik naar op zoek was.

  • Christina 22-07-2021

Een leuke webwinkel, leuk contact en snelle leverin. En eindelijk mijn houten onderzetters gevonden met de prachtige kamelen erop!

  • Chelly  10-07-2021

Een plantenboek dat ik kwijt was, op de site van Tres Vintage gevonden. Meteen besteld. Wat een persoonlijke afhandeling: snel, handgeschreven kaartje erbij, mooi ingepakt... Fijn!​

  • Jeanette  04-07-2021

Alles prima in orde, vlugge levering en mooie producten.​

  • Dirk-Jan 02-07-2021

Mijn bestelling arriveerde snel, was in goede staat en met veel aandacht ingepakt. Ik zou hier zo weer bestellen!​

  • Annelies 01-07-2021

Fijne communicatie per mail. Snelle levering en heel mooi ingepakt met leuk kaartje, echt een kadootje om uit te pakken. Aanrader voor leuke en betaalbare vintage spulletjes! ​

  • Desiree 30-06-2021

Vandaag heb ik een prachtig pakketje met twee supermooie funky glazen, een vogelboek en een plantengids ontvangen. Prachtig verpakt en wat een mooie spullen. Dolblij mee!​

  • Marlou  09-06-2021

Wat was het feestelijk om mijn aankoop uit te pakken. Mooi ingepakt, vriendelijk kaartje erbij, snel geleverd en aankoop was exact als op de foto. Blij mee!​

  • Yvonne  05-06-2021

Mijn bestelling was erg snel binnen en goed ingepakt. Ben blij met mijn spulletjes. Een aanrader.​

  • Bianca  05-06-2021

Leuke website !!  Gevonden via Google, leuke vintage/ retro artikelen. Zeer tevreden met het bestelde artikel ( volgens verwachting) en ook een zeer snelle levering. Zeker de moeite om de website geregeld te bekijken. ​

  • Lisette 03-06-2021

Super leuke mokjes ontvangen heel blij mee. Snelle verzending en persoonlijk berichtje. Zeker vaker bestellen.

  • Karin 30-05-2021

Wat een geweldige leuke website. Ik heb glazen besteld en kreeg ze super snel geleverd en ze waren heel goed maar ook leuk verpakt (echt een kadootje) met zelfs nog met een persoonlijk kaartje erbij. Ik ben er reuze blij mee want mij glazen zijn weer compleet. Ook goede correpondentie over de bestelling. Verder is het een leuke site om geregeld nog eens op rond te neuzen. ​

  • Annie 29-05-2021

gisteren mijn bestelling ontvangen, heel vlugge levering, heel goed verpakt en ik had een heel fijne communicatie met de dame van Tres'Vintage ​

  • Loes 27-05-2021

Prima ontvangen en leuke envelop en kaartje erbij. De site bij mijn favorieten gezet.​

  • Meike 21-05-2021

Ik ben erg blij met de spulletjes die ik van Theressa heb mogen ontvangen. Stevig en leuk verpakt! Ik kom zeker nog eens terug.​

  • Gerda 17-05-2021  

Ik heb afgelopen week voor het eerst wat besteld bij Tres vintage. Er kwam meteen een reactie op mijn bestelling en ook bericht wanneer ik het pakketje ging ontvangen. Mooi ingepakt en met een heel leuk kaartje in een prachtige envelop. Ik zal hier zeker vaker iets bestellen.
Groetjes Gerda

  • Carla 11-05-2021

Zojuist mijn bestelling ontvangen. Weer hele leuke spulletjes en een feestje om alles uit te pakken. Die nieuwe etuis zijn ook echt leuk! Bedankt weer voor alles!!​

  • Annette 06-05-2021

Wat een feestje om mijn bestelling op deze wijze te ontvangen! Super!

  • Brechtje 03-05-2021

Mooie rieten tuinstoel gekocht bij Theressa. Ze was zeer behulpzaam en flexibel met het kiezen van een voor mij geschikt ophaalmoment​

  • Marjolein 17-04-2021

Ik ben heel blij met de mooie bloempot die ik bij TresVintage heb gekocht. In het echt is ie nog mooier dan op de foto :)  Fijne communicatie en ik heb de pot zelf op kunnen halen omdat ik dichtbij woon. Leuk om even het gezicht achter de webshop te kunnen zien!

  •     I.  19-03-2021

Mooie schaal besteld, snelle levering, fijne communicatie en mooi product! Ik ben er heel blij mee!

  •     D.  17-03-2021

Mijn pakketje is binnen, wat ben ik hier blij mee. Er is echt even de tijd in gestoken en de envelopjes vind ik fantastisch. Ondanks dat alles online besteld moet worden nu, is dit toch echt leuk kadootjes geven! Ga zeker vaker bij jullie bestellen. Dank! 

  •    Miranda  13-03-2021

Heel leuke spulletjes, fijne communicatie, supersnelle bezorging en alles was zo gezellig ingepakt. Het is een feest om hier te kopen!

  •     Gerard 11-03-2021

Ik kocht een Retro-beschuitblik bij Tres' Vintage.Mijn  aankoop werd gekenmerkt door: - een snelle reactie op mijn wens; -goede kwaliteit/conditie van het gekochte; -zorgzame en liefdevolle verpakking van mijn Trésor.

  •     Marte  09-03-2021

Ontzettend leuke wijnglazen gekocht bij Tres Vintage en een feestje om (zo snel) het pakketje te mogen ontvangen. Een echte aanrader! ​

  •    Marjolein  03-03-2021

Een mooie ouderwetse Nijntje slinger ontvangen waar ik ontzettend blij mee ben. Bestellen ging goed en verzending was snel! Ik ben hartstikke tevreden en in de toekomst bestel ik zeker nog een keer :) 

  • Geplaatst door I.van Beek

10-02-2021 | 15.57

Super goede en snelle service.
Leuk ingepakt met een persoonlijke tint.
Ben ook nog nagemaild of alles goed was...echt super!!!!
Ga zeker nog meer bestellen als ik weer wat leuks zien
TOP TOP TOP

  • Geplaatst door Carina

10-02-2021 | 13.11

Leuke vintage kruk besteld, erg blij mee

  • Geplaatst door Samantha

27-01-2021 | 21.41

Mooie vaas besteld, helemaal zoals verwacht. Heel erg blij mee! Ook verzending en communicatie daaromtrent helemaal top. Voor herhaling vatbaar!

  • Geplaatst door Chantal

26-01-2021 | 17.40

Weer wat leuks opgehaald bij tres vintage afgelopen maandag
 

  • Geplaatst door Anoniem

23-01-2021 | 19.05

Prachtige longdrinks gescoord! Zelfs meer dan verwacht; verkoopster was zo aardig te melden dat ze nog een extra glas gevonden heeft en of ik die erbij wilde hebben. Stevig ingepakt met een lief kaartje erbij. Leuke site en fijne persoonlijke service! 

  • Geplaatst door Daphne

21-01-2021 | 16.47

2 mooie apothekers potten besteld. Heel blij mee😍. Was heel netjes in een doosje met folie ingepakt en d’r zat een lief kaartje bij.
Top verzorgd!!!

  • Geplaatst door Kitty van Merode

13-01-2021 | 22.10

Mijn 3 bestelde vintage radiatorbakjes helemaal top! En een feest om uit te pakken! Met zorg & aandacht & een persoonlijk kaartje!

  • Geplaatst door Gwen

06-01-2021 | 16.43

Gister mijn bestelde deken binnengekregen. Super leuk ingepakt weer met een kaartje erbij! Heel erg blij mee! 

  • Geplaatst door Gwen

16-12-2020 | 14.38

Door drukte bij postnl duurde het wat langer maar heb het gister ontvangen. Super blij mee. 2 hele mooie vintage kussens die in een hele mooie staat zijn. Ben er super blij mee ze staan leuk op de bank maar als je er tegen aan zit zijn ze ook super fijn, lekker stevig maar toch zacht. Leuk kaartje erbij  Ziet me hier gauw en vaker terug 

  • Geplaatst door Gwen

04-12-2020 | 00.01

Hele mooie spulletjes! Heeft u toevallig een geborduurd schellekoord met bijv rozen of een bel? 

  • Geplaatst door Eefje

26-11-2020 | 22.04

Mooie deken besteld. In het echt nog mooier. Snel bezorgd met persoonlijk kaartje in een leuke envelope. Dank je wel. Kom hier zeker terug👍

  • Geplaatst door Lucas

25-11-2020 | 18.35

Wat een leuk assortiment heb jij 

  • Geplaatst door Pieternel

23-11-2020 | 19.33

22-11-2020
De deken die ik kocht werd heel snel en mooi ingepakt bezorgd , ook nog met een leuk lief handgeschreven kaartje erbij. Wat een fijne winkel.
Ik ben meer dan blij! 

  • Geplaatst door Archie

18-11-2020 | 11.07

Geweldig, die ouwe wasmand! Ziet er nog heel goed uit, en zo mooi verpakt! 

  • Geplaatst door Laura

18-11-2020 | 10.39

Geweldige mooie warme dekens mogen ontvangen! Goede snelle service 

  • Geplaatst door Mirjam

15-11-2020 | 15.29

Mooie vintage opbergzak in goede staat gekocht. Verzorgd en heel leuk ingepakt met een lief kaartje erbij.
Dank je wel, ik ben er erg blij mee.

  • Geplaatst door Sylvia

15-11-2020 | 12.53

De mok die ik besteld heb, is in het echt nog mooier dan op de foto. Bedankt voor de snelle service en het lieve kaartje in de nog leukere envelop, heel leuk oog voor detail 

  • Geplaatst door Sophie

08-11-2020 | 15.42

Vandaag de glazen uitgepakt. Tsjonge wat zijn ze mooi! Echt de originele. Ik ben er ontzettend blij mee. Het uitpakken was trouwens ook een feest, zo leuk en zorgzaam als het was ingepakt, met het kaartje erbij. Heel attent allemaal.
Hartelijk dank!
Sophie

  • Geplaatst door Maartje

07-11-2020 | 10.04

Gister het rotan poppenwiegje ontvangen. Erg leuk! Goede en snelle service. Bedankt!

  • Geplaatst door Darlan

01-11-2020 | 13.59

Pakketje net gaan halen, fijn contact en fijn ingepakt. Dankjewel! 

  • Geplaatst door Gwen

29-10-2020 | 19.46

Alles is snel aangekomen. Het was super goed ingepakt en een heel lief kaartje erbij.
Ik ben nog lang niet klaar met deze webwinkel 😉 Veels teveel leuke spulletjes te koop 🤩😍

  • Geplaatst door Joyce

29-10-2020 | 13.58

Super leuk peperkoek blik ontvangen, deze is nu op reis naar Australië 😊 ook een lief kaartje erbij. Service is top!

  • Geplaatst door Carla

24-10-2020 | 13.37

Weer leuke spulletjes ontvangen: een mooie vaas met bloemen, een leuk prentje en ook een hele leuke mok van Sarah Kay.
Bedankt weer voor het goed en leuk inpakken en voor de leuke Sarah Kay kaart!! 😍🤗🍀

  • Geplaatst door Anouschka

23-10-2020 | 19.04

een super leuk radiatorbakje ontvangen. Snel maar vooral heel leuk geleverd. Mooi ingepakt met een persoonlijk bericht 🙂

  • Geplaatst door Tineke

21-10-2020 | 19.59

Gisteravond weer een heel gezellig ingepakt pakketje opgehaald bij Theressa. Zó leuk dat je dan thuis echt een cadeautje uit te pakken hebt met een lieve kaart er weer bij  Dit keer had ik een bloempotje met viooltjes, dienblad met vogels, radiatorbakje met vogels, puzzel, raamhanger met duiven en 2 soepkommen. Tot de volgende bestelling!

  • Geplaatst door Chantal

21-10-2020 | 19.36

Poosje niet meer naar Heelsum gereden.
Maar vanmorgen dus wel in de stromende regen.
Zo leuk ik heb een leuke mok met een gezellige retro oranje appel en een radiator bakje bij Therese opgehaald.

Super gezellig verpakt bedankt weer

Liefs van Chantal

  • Geplaatst door Manon Müller

21-10-2020 | 12.18

Gisteren mijn bestelling, een vrolijk woonkussen, ontvangen.
Net zo vrolijk ingepakt, met een gezellig briefje in een leuke envelop erbij.
Het kussen ligt inmiddels te pronken op de bank.
Heel blij mee.

  • Geplaatst door Marijke van Diggelen

17-10-2020 | 13.07

Op het verlanglijstje van mijn kleinzoon (9) stond een prullenbak van Donald Duck. Na veel gezoek en gereden kilometers via Google terecht gekomen bij Tres' Vintage. Prima verpakt, inclusief een velletje Donald Duck inpakpapier, TOP!
Wat is die jongen blij met zijn exclusieve prullenbak!
Was alle moeite niet voor niets geweest! Dank je wel.

  • Geplaatst door Helma Volders

14-10-2020 | 17.22

Zondag de vintage radiatorbakjes besteld, vandaag al in huis.
Prima stootbestendig en ook nog leuk verpakt.
En het mooie persoonlijk berichtje maakt het af tot een waar feestpakketje, super!!
Leuke site, met leuke spulletjes en super service!
Helma

  • Geplaatst door Clara

04-09-2020 | 08.41

Soms zie je een bloempot en denk je: die moet ik! Ja toch? Ik ben vast niet de enige. En dan ga je naar de site van Tres Vintage en heb je naast een mooie retro bloempot ook nog eens een grote zwanenplanter en twee retro kommetjes in je mandje. Niet twijfelen, gewoon kopen. Het komt héél goed verpakt aan en je huis wordt er leuker van!

  • Geplaatst door Atie

22-08-2020 | 21.48

Ik heb op 21 augustus mijn 1e bestelling binnen gekregen en ben laaiend enthousiast. Zo leuk verpakt met een persoonlijk berichtje erbij.
Ik ga vaker neuzen op de Website!

De wollen deken ja hoe verzin je het met deze hitte werd binnen 5 minuten door de kat in beslag genomen.

  • Geplaatst door Carla

20-08-2020 | 16.39

Zojuist mijn bestelling uitgepakt, weer allemaal leuke spulletjes van Holly Hobbie/Sarah Kay/Miss Petticoat.
Hier ben ik SUPER blij mee!!
Bedankt voor het opsparen, scheelt toch weer verzendkosten.
Ook bedankt voor de leuke kaarten van Holly Hobbie en Sarah Kay + het stofje met Sarah Kay, hier ben ik ook blij mee.
Tot een volgende bestelling 🤩🤗🌹

  • Geplaatst door D & M

11-08-2020 | 15.31

Nooit eerder ontvingen wij bij een internet-aankoop zo'n leuk en mooi ingepakt pakketje met een persoonlijk kaartje erbij, een cadeautje.
Dank je, Theressa!

  • Geplaatst door Chantal

04-08-2020 | 21.51

Blij met weer 2 vintage retro kussenslopen. Dat maakt het slapen een feestje. Haha 

  • Geplaatst door Nienke

31-07-2020 | 10.16

Perfecte service en persoonlijke touch! Hartelijk dank Theressa!

  • Geplaatst door Tineke

27-07-2020 | 13.24

Weer een mooi pakketje ontvangen met een lief kaartje in een superleuk en héél toepasselijk envelopje. We zijn heel blij met de prachtige vintage plafondlamp! Tot de volgende aankoopsessie  Groetjes Tineke

  • Geplaatst door Mieke Luijten

21-07-2020 | 17.21

Mijn nieuwe pop zit heerlijk op het stoeltje dat ik hier heb gekocht.

  • Geplaatst door HP

09-07-2020 | 08.17

Prachtige asbak gekocht. Theressa was erg behulpzaam in het beantwoorden van al mijn vragen. Super leuk verpakt & snelle verzending. Op naar de volgende aankoop 

  • Geplaatst door Dorijn

03-07-2020 | 14.09

Een cadeautje om uit te pakken (letterlijk) met een persoonlijk kaartje erbij. Ontzettend blij met mijn vintage bloempot! Na ontzettend lang zoekwerk vond Theressa precies wat ik wilde hebben. Fijn contact en heel persoonlijk. Dank!

  • Geplaatst door Pien

26-06-2020 | 21.02

Heel erg blij met mijn mooie gulf appelglazen en kleine lieve roosjes glaasjes! Fijn om zo’n feestelijk pakketje met een persoonlijk briefje erbij te krijgen. Ook al heb ik het natuurlijk gewoon gekocht, het voelde alsof ik een kadootje kreeg!

  • Geplaatst door Chantal

22-06-2020 | 21.08

Hier een groot fan vd webshop tres vintage
Vandaag weer 2 punt gave groene thee koppen met schotel op mogen halen en een botanische porseleine onderzetter. Maar je zou er ook bijv een plakje peperkoek op kunnen smeren.

  • Geplaatst door Tanja Hermans

22-06-2020 | 16.38

Fantastisch!! Vandaag kreeg ik mijn pakketje en het openen daarvan was echt een feestje. Er zat een schattig envelopje met persoonlijke boodschap in de doos en het door mij gekochte kopje met afbeelding van jiminy cricket was zelfs als cadeautje ingepakt. Wow hier wordt ik echt blij van. Super bedankt voor deze verassing op een gewone maandagmiddag. Lieve groetjes

  • Geplaatst door Tineke

19-06-2020 | 21.47

Mijn 3e bestelling gedaan en weer heel blij met mijn aankopen. Theressa pakt de pakketjes altijd zo gezellig in en ik vind de envelopjes altijd zo leuk met het lieve kaartje erin! Dit was zeker niet mijn laatste bestelling ...

  • Geplaatst door Carla

18-06-2020 | 15.42

Even een reactie op je lieve briefje, in weer zo'n leuke envelop; ik ben ook elke keer blij als mijn bestelling binnen komt! Weer alles leuk verpakt, echte cadeautjes.
Mijn verzameling van Sarah Kay / Holly Hobbie is aardig gegroeid mede dankzij jouw leuke webwinkel.
Ik zit niet op de sociale media, maar ik kijk regelmatig op je shop en blijf dit vooral doen!!
Lieve groetjes van Carla 😍

  • Geplaatst door natalie

12-06-2020 | 20.55

Een super leuke soeppan en koffiefilterhouder besteld...Ik ben er super blij mee. Goed en verzorgd ingepakt met een persoonlijk kaartje erbij...Geweldige service, dank je wel!
groetjes, Natalie

  • Geplaatst door Corrien

12-06-2020 | 19.09

Vandaag de mooie bloempot van het merk W-Germany binnen gekregen wat super leuk verpakt en leuk dat kaartje erbij!!! Dank je wel voor de snelle en vriendelijke service!!! Groet van een blije Corrien

  • Geplaatst door Maarten

09-06-2020 | 14.16

Vandaag heb ik mooie Acropal borden ontvangen.
De service was persoonlijk, netjes en snel. Het pakket was goed en gezellig verpakt. Na het lezen van jouw smaak en "Wie is Tres" op de site werd ik blij. Je hebt de gun-factor te pakken en ga je site in de gaten houden.
Groetjes Maarten

  • Geplaatst door Fenna

22-05-2020 | 11.30

Vandaag een erg leuke houten puzzel ontvangen. Goede service, erg persoonlijk en de puzzel was ook nog eens leuk verpakt! Ik zou hier in de toekomst zeker weer iets bestellen. 

  • Geplaatst door Chantal

21-05-2020 | 19.48

Ik ben de tel kwijt van de keren dat ik naar Doorwerth ben gereden. Het is in de buurt.
Vandaag een leuk vintage rood mandje ogehaald.Die je bijv aan een schap kan hangen voor bij sokken in op te bergen. Jammer dat ik geen foto kan plaatsen ervan.
En ze had tot mijn verassing nog een rode variant dus ook die ging mee naar Huissen. 

  • Geplaatst door Nicole

20-05-2020 | 09.51

Leuk vintage dienblad gekocht. Netjes en leuk ingepakt.

  • Geplaatst door Hendrika

18-05-2020 | 14.04

Afgelopen week mijn bestelling ontvangen. De bloempotten waren als cadeau ingepakt. Hoe leuk is dat en ook nog met een persoonlijk kaartje erbij. De berken basten potten krijgen een mooi plekje in onze woonkamer.  

  • Geplaatst door Carla

15-05-2020 | 16.57

Vandaag weer leuke aanvullingen op mijn Sarah Kay spulletjes ontvangen!!
Ook het blikje met het bloemenmeisje is erg leuk.
Bedankt weer voor het leuke inpakken en de goede communicatie omtrent de verzending / levering.
Tot een volgende bestelling 🤗🍀

  • Geplaatst door Wendy van Scheijndel

09-05-2020 | 11.03

Gisteren mijn eierdopjes opgehaald, pakketje was leuk ingepakt en een leuke kaart erbij, super bedankt!

Mvg, Wendy van Scheijndel

  • Geplaatst door Bram lemmerling

07-05-2020 | 13.10

Hallo Theressa, heel erg bedankt voor het leuke houten slakje en de eenden familie.
Babette is er helemaal gek mee en loopt er de hele dag mee rond.
Ook het uitpakken was een feest.
Gr Bram 

  • Geplaatst door Coby

30-04-2020 | 19.47

Mijn pakket was super leuk ingepakt en wat n mooie spullen!

  • Geplaatst door Chantal

30-04-2020 | 11.27

Gisteren weer wat leuks opgehaald. Mijn 6e bestelling al geloof ik. Sinds ik op 20 maart 2020 voor het eerst kennis maakte met Theressa.
Ik had 1 gebaks bordje maar omdat daar een piepklein stukje vanaf was. Kreeg ik de andere 2 er gratis bij.
Heel aardig.
Ook de vintage kussenslopen staan zo gezellig op mijn slaapkamer. 

  • Geplaatst door Nesia Omlo

29-04-2020 | 11.29

Ben nog niet zo lang aan het snuffelen naar retrospulletjes, maar ik word erg blij van jouw website en marktplaats, vooral omdat ik in Ede woon en dat niet zo ver bij jou vandaan is.

Groetjes Nesia

  • Geplaatst door Klazien

28-04-2020 | 18.27

Vandaag mijn bestelling ontvangen .
Alles is heel mooi en zorgvuldig ingepakt.
Hartelijk dank :🙂🙂🙂
Groetjes

Klazienmzhys

  • Geplaatst door Chantal

28-04-2020 | 12.34

Afgelopen week een fantastische pannenset en 3 gezellig vintage kussenslopen gekocht bij Tres Vintage.
Weer erg blij mee.

  • Geplaatst door Tineke

25-04-2020 | 15.11

Mijn 1e bestelling bij Theressa gedaan, vintage radiatorbakjes, een bijpassend bloempotje en 2 mini tegeltjes met vogeltjes erop. Ik vond haar tè leuke webshop via Instagram. Omdat ik dicht bij Heelsum woon, kon ik mijn bestelling ophalen. Heel veilig op 1,5m afstand kennisgemaakt. Alles was leuk ingepakt in vrolijk cadeaupapier met een persoonlijk kaartje erbij. Dit was zeker niet mijn laatste bestelling! 

  • Geplaatst door Nadja

19-04-2020 | 23.35

I bought 9 glasses from Tresvintage. Communication with Theressa went very well, I still got an answer the same day. The shipping to Germany was also not a problem. The order was shipped very quickly and the glasses came very nicely packed and with a greeting card from Theressa. To my surprise 10 glasses were included even though I had only bought 9. The glasses were all in very good condition, only one showed signs of wear. Which was probably the reason why only 9 were sold. Just great! I am very happy about the glasses and can only highly recommend Tresvintage!

  • Geplaatst door Rita

16-04-2020 | 18.00

Wat een mooi stoeltje.En zo mooi en vrolijk ingepakt.Heel goed verstuurd en zeer persoonlijk.nogmaals dank

  • Geplaatst door Bojoura

16-04-2020 | 16.12

Ik heb vandaag een prachtig album ontvangen. Keurig netjes en leuk ingepakt; heel attent!

  • Geplaatst door Rian

13-04-2020 | 10.29

Om voor wat meer vrolijkheid in huis te zorgen in deze periode van quarantaine had ik zes kleurige glazen besteld. Had er geen haast mee maar binnen een paar dagen stonden ze netjes verpakt onder mijn carport. Geen direct contact zoals de richtlijnen voorschrijven maar wel prettig contact via de app over het leveren. Bedankt Theressa 👍

  • Geplaatst door Chantal

07-04-2020 | 07.53

Helaas sneuvelde er afgelopen zondag weer zo'n leuk glas. Je kent ze wel typisch jaren 70 met fruit erop.
En aangezien ik dat spul erg leuk vind . Wilde ik mijn collectie weer wat aanvullen.
Daarom maar eens geïnformeerd bij de eigenaresse van deze te leuke website. En ja hoor ze had precies de glazen die ik graag wilde hebben. 
Alles weer super leuk verpakt en in stevig bubbeltjes plastic. 

  • Geplaatst door Joris

04-04-2020 | 12.30

Via Tres' Vintage hebben we voor het hele huis van die lekker ouderwetse radiatorbakjes besteld tegen de droge lucht. Erg mooi en leuke details op de bakjes. Netjes verpakt en met een persoonlijke boodschap. PostNl had een paar dagen coronavertraging maar dat kan de pret niet drukken. Wij zijn er blij mee.

  • Geplaatst door Chantal

20-03-2020 | 21.33

Mijn 1e bestelling gedaan vanmorgen vanuit mijn bed. En vanmiddag al gelijk opgehaald
Erg leuk verpakt en een schattig kaartje erbij van een hertje.
2 leuke blikken en 2 retro tupperware bakjes.
Het beschuit zit al in het blik en pinda koekjes in de trommel 
Ivm het corana virus maar door het raam kennis gemaakt 

Liefs van Chantal

  • Geplaatst door Stinne

17-03-2020 | 21.20

Maakte mijn dag helemaal goed! 
Had rotan kleerhangers besteld - ze kwamen super snel, en zo lief ingepakt als cadeau, met kaart. En in goede staat, ben heel happy 

  • Geplaatst door Bernadette

16-03-2020 | 13.06

Ik ben erg tevreden over de goede service. De zeer verzorgde en snelle verzending van mijn bestelling was geweldig. Ik ben een blije klant van Tres'Vintage!
 

  • Geplaatst door Els

11-03-2020 | 18.32

Mijn zusje een plezier gedaan met een setje arcopal tassen, dat is voor haar pure nostalgie ! Ze was er héél blij mee!
Dus, Dankuwel, missie geslaagd  

  • Geplaatst door Jenny

11-03-2020 | 17.28

Geweldige glazen, mokjes superschattig. Mijn complimenten voor de enveloppen. Ik zal zeker weer je webwinkel bekijken, er is veel leuks te zien.

  • Geplaatst door Carla

06-03-2020 | 17.39

Vandaag weer diverse cadeautjes ontvangen, ziet er allemaal heel leuk uit.
Good old memories 😍
Bedankt voor de snelle levering en je kaartje in een leuke envelop!! 😃🤗

  • Geplaatst door Miriam

05-02-2020 | 19.17

Super leuke spulletjes gekocht, het was heel erg leuk en vooral goed verpakt! Ik ben helemaal blij

  • Geplaatst door Chantal

02-02-2020 | 23.03

Hele leuke spullen en goede service! Snelle verzending en contact! Thnx ,
Ik ga hier zeker vaker spullen kopen.

  • Geplaatst door Paula

02-02-2020 | 22.14

Zo leuk die radiatorbakjes, eentje gekocht die qua kleuren mooi in mijn interieur past. Omdat ik in de buurt woon heb ik het afgehaald. Theressa wilde het zelfs nog bij me langsbrengen omdat ik ziek was op moment dat we hadden arfgesproken. Mooi verpakt met een aardig kaartje erbij. Superleuk!

  • Geplaatst door Trienke

28-01-2020 | 22.54

Prachtige apothekerspot gekocht die ik 2 dagen later leuk verpakt en met een persoonlijk kaartje thuis kreeg gestuurd, erg leuk en dat net dat klein beetje extra wat een pakje een cadeautje maakt 

  • Geplaatst door Floor

24-01-2020 | 19.32

Ontzettend blij met mijn mooie gehaakte kussen! Past perfect in mijn interieur, zo leuk! Vriendelijk begroet, leuk kaartje erbij, helemaal top 😊

  • Geplaatst door alet

22-01-2020 | 09.36

heel blij met het pakket, goed verpakt en een lief kaartje erbij, dank je wel!

  • Geplaatst door Jenny

21-01-2020 | 16.47

Zondag een cadeautje voor mijn vriendin besteld dinsdag al in huis, zeer tevreden over het artikel en de snelle levering, echt een aanrader deze site met heel veel leuke en vooral betaalbare artikelen. 

  • Geplaatst door Andrea

20-01-2020 | 18.28

Het doosje opzich was al een feestje! Prachtige plaatjes en toen nog mijn spullen uitpakken 🎉. Fijn, zulke feestjes in je eentje😉. Goed verpakt, mooie spullen en die kleine extraatjes maken je bestelling compleet. Dankjewel 🔆

  • Geplaatst door Mieke van Oorschot

05-01-2020 | 14.31

De raamhanger van Coos Storm gisteren ontvangen. Het was verrassend hoe leuk het verpakt was met kaartjes erbij! Gewoon een feest om het uit te pakken en op te hangen. Ook nog een persoonlijke mail of het goed was aangekomen. Ga zo door Theressa!

  • Geplaatst door Caro

31-12-2019 | 21.24

Wat n feest de spulletjes van tres vintage. En superleuk verpakt inclusief lief kaartje.
Ik ga er van genieten!

  • Geplaatst door Annemieke

26-12-2019 | 17.55

Wat een feest was het om het pakje ontvangen: alles netjes beschermd ingepakt in bubbeltjesfolie met een vrolijk inpakpapiertje eromheen en ook nog een handgeschreven kaartje! En het belangrijkste: ik vond de bestelde vintage mokken te gek. :-)

  • Geplaatst door Carla

03-10-2019 | 14.10

Zojuist de leuke blikken & mokken ontvangen, weer zo mooi ingepakt 😃
Bedankt, ook voor de leuke enveloppen die erbij zaten 🤗

  • Geplaatst door Helene van Dijk

24-09-2019 | 19.37

Superblij met mijn Sara Kay prullenbak en dienblad. Verrassend leuk ingepakt en een heel fijn contact!!!

  • Geplaatst door Lia Nieuwenhuis

18-09-2019 | 17.44

Ik ben zo blij met mijn paarse etagere! Ik was er lang naar op zoek....of te duur of niet de juiste kleur.
Het pakket was er supersnel! En zo netjes en zorgvuldig verpakt!
En dan ook nog een lief kaartje en zelfgemaakte envelopjes er bij  Dank je wel Tres!!  

  • Geplaatst door Marjoes Brouwers

12-09-2019 | 17.01

Een hele leuke kinderkapstok gevonden hier. Erg fijn contact gehad met Theressa want hij moest opgestuurd worden. Snel opgestuurd, heel goed en mooi verpakt en ik heb hem al. Ik ben hier heel blij mee. 

  • Geplaatst door Nadia Tong

28-08-2019 | 12.01

Ik ben zo blij met Tres Vintage.Alles was feestelijk en goed ingepakt.Tres houd van bestelling tot levering contact met de klant dit is zo uniek want tegenwoordig is zo een persoonlijke service zeer zeldzaam.Tres Vintage webshop heeft prachtige
en leuke spullen van vroeger ik ga hier vaker shoppen.Beste Tres je bent top! ga zo door! 

  • Geplaatst door Carla

08-08-2019 | 15.01

Vandaag mijn bestelling ontvangen. Wat een cadeau om dit uit te pakken.
Ben erg blij met de leuke spulletjes!!
Bedankt voor het snelle leveren en de leuke attentie, zeker tot een volgende bestelling 😀🤗

  • Geplaatst door Dini Beeking

20-07-2019 | 15.09

Ik ben superblij met mijn rotan krukje ,goed verpakt 😄👍en lief kaartje erbij dankjewel ,

  • Geplaatst door Bart Deben

22-05-2019 | 10.09

Hoi hoi ik wil even een berichtje achter laten 

Ik vind het een fijne website ! En de service is ook erg goed!
De levering ging ook goed , en het was ook erg goed verpakt
Voor beschadiging tegen te gaan .
Dus ik kan het iedereen aanraden !

  • Geplaatst door Hester

16-05-2019 | 20.35

Ik ben heel blij met de vintage brieven standaard die ik bij Tres gekocht heb als verjaardags kadootje voor mijn man. Precies wat ik zocht en leuk opgestuurd...ik verheug me er op om het te geven! 

  • Geplaatst door Yvonne

03-05-2019 | 23.03

Erg blij met mijn bloempot . Wat een mooi cadeautje. Fijne communicatie en bezorging ook.

Dankjewel,

Yvonne

  • Geplaatst door Patricia

13-04-2019 | 12.21

Fijne website en dito spullen! Prima service, attent en prijs/kwaliteit is helemaal in orde. Ik kom zéker terug en raad iedereen die van gezellige vintage en retro houdt, een kijkje te nemen bij Theressa ??!

  • Geplaatst door Rachel

08-04-2019 | 20.08

De 2e x dat ik een bestelling heb gedaan. Ik ben mega blij met mijn vintage spulletjes! En bedankt voor de snelle en goede service! Het is altijd weer een cadeautje om mijn pakketje uit te pakken 

  • Geplaatst door Eef

08-11-2018 | 08.38

hoi Theressa,

super leuke spullen en leuke site !!

 

Reviews

  • Herma 09-09-2021

Zojuist je mooie pakje ontvangen en het ziet er prima uit! Ik ben er heel blij mee en het krijgt een mooi plekje. Bedankt voor de goede service en het lieve kaartje.

  • Lucretia 01-09-2021

De glazen zijn in goede orde ontvangen en waren heel leuk ingepakt ook met zo'n lief kaartje. Echt heel attent, dank je daarvoor.

  • Gwen 25-08-2021

Weer super leuk ingepakt en snel verzonden. Items in goeie staat ontvangen. Altijd leuk om hier weer te bestellen!​

  • Katrijn 20-08-2021

Ik ben heel blij met mijn bestelling.Heel snel geleverd.Een vriendelijke dame die je te woord staat. Ik bestel met plezier de volgende keer weer.​

  • Inja 19-08-2021

Super blij met mijn retro pannenset!! Ze zien er goed en netjes uit. Een pan iets verkleurd aan de binnenkant, maar dat was ook duidelijk omschreven en te zien aan de foto op de site. En ze koken heerlijk!.​

  • Fam Maas 16-08-2021

Heel tevreden met onze bestelde Poolse koffiepot en het gebed van onze Lieve Vader. Keurig verzorgd en ingepakt. Wij gaan zeer zeker hier nog meer bestellen. ​

  • ​​​Alle reviews zijn in het hoofdmenu te lezen!

Verzendkosten:

  • Nederland vanaf € 5,75
  • Brievenbus NL € 4,50
  • Be/DE vanaf € 7,95
  • Ophalen in Renkum of Otterlo 
© 2017 - 2021 Tres' Vintage | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel